User stories

 

Als gebruiker wil ik zo snel mogelijk een happening kunnen vinden, zodat ik snel naar een leuk evenement kan gaan.

 

Als gebruiker wil ik zelf een happening kunnen plaatsen, zodat ik andere Rotterdammers op de hoogte kan stellen van de leuke gebeurtenissen in onze stad.

 

Als gebruiker wil ik de happenings bij mij in de beurt kunnen vinden, zodat ik snel weet of er een leuke gebeurtenis bij mij in de beurt is waar ik heen zou kunnen gaan.

 

Als gebruiker wil ik beeld bij een evenement of gebeurtenis kunnen zien, zodat ik direct kan zien of de sfeer me aanspreekt.

 

Als gebruiker wil ik kunnen reageren op gebeurtenissen en evenementen van anderen, zodat ik andere Rotterdammers kan laten weten of de gebeurtenis/het evenement echt de moeite waard is om naar toe te gaan.

 

Als gebruiker wil ik zelf een happening kunnen plaatsen, zodat ik (halve) punten kan verdienen, zodat ik kan sparen voor kortingen.

 

Als gebruiker wil ik kwalitatief goede happenings plaatsen, zodat ik (hele) punten kan verdienen, zodat ik mezelf omhoog kan werken tot een burgerjournalist.

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>